Urządzenia i Akcesoria
Brennnesselbutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 Portionen
Składniki
-
Brennnesseln abgezupft50 g
-
Knoblauchzehe½
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Salz½ TL
-
Zitronensaft10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
789 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauchbutter
10 min
Tomaten-Ketchup
40 min
Dill-Essig-Gurken
336 godz.
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Eingelegte Gewürzgurken
10 godz.
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Kirsch-Ketchup
1 godz. 25 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Radieschensuppe
25 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Ketchup aus frischen Tomaten
1 godz. 20 min