海鮮南瓜濃湯

海鮮南瓜濃湯

4.7 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥
    30 克
  • 奶油
    30 克
  • 南瓜肉 切片
    400 克
  • 馬鈴薯 去皮,切片
    100 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蝦仁
    6 隻
  • 鮮奶油
    150 克
  • 魚子醬 (opcjonalnie) 裝飾用
    3 茶匙
  • 新鮮香菜 只取葉子部份,切碎
    3 枝
  • 新鮮細香蔥 剪成小段
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7 g
Kalorie 743 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...