香菇栗子炒麵

香菇栗子炒麵

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 乾香菇 浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)
    5 朵
  • 紅蘿蔔 去皮、切絲
    50 克
  • 新鮮四季豆 切段
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切粗條
    30 克
  • 糖漬栗子 略微拍扁
    60 克
  • 醬油膏
    10 克
  • 烏龍麵 (約200克)
    1 包
  • 高麗菜 切絲
    30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.7 g
Kalorie 560.3 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...