雞蓉鑲豆腐

雞蓉鑲豆腐

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    150 克
  • 板豆腐 切正方塊(約4公分),將中間挖空
    500 克
  • 蝦仁
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 青江菜
    10 片
  • 芹菜 取莖,切段
    20 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 蠔油
    40 克
  • 香菜 切碎,裝飾用
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.4 g
Kalorie 899.8 kJ / 215.3 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...