Torta cocco e gianduia (senza glutine)

Torta cocco e gianduia (senza glutine)

4.6 182 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
14 porzioni

Składniki

  • di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
    100 g
  • di zucchero
    180 g
  • di vaniglia in polvere consentita da prontuario
    1 bustina
  • di farina di cocco consentita da prontuario + q.b.
    150 g
  • di farina senza glutine
    150 g
  • uova
    3
  • di latte
    200 g
  • di liquore all'uovo
    1 cucchiaio
  • di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
    1 bustina
  • di crema gianduia consentita da prontuario
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 293 kcal / 1226 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 29.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...