Torta cocco e gianduia (senza glutine)

Torta cocco e gianduia (senza glutine)

4.6 187 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
14 porzioni

Składniki

  • 100 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
  • 180 g di zucchero
  • 1 bustina di vaniglia in polvere consentita da prontuario
  • 150 g di farina di cocco consentita da prontuario + q.b.
  • 150 g di farina senza glutine
  • 3 uova
  • 200 g di latte
  • 1 cucchiaio di liquore all'uovo
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
  • 150 g di crema gianduia consentita da prontuario

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 293 kcal / 1226 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 29.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...