Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 10 g de jengibre fresco en trozos
- 1 diente de ajo pequeño
- 30 g de hojas de espinaca frescas
- ½ cucharadita de maicena
- 30 g de cebolleta
- 2 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de setas shiitake frescas
- 80 g de carne picada de cerdo
- 24 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 309 kJ / 74 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min
Nigiri sushi
1óra
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Noodles de pollo y langostinos
35 min
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1óra
Gyozas vegetarianas de shiitake
2óra 30p
California roll - Japón
1óra
Bao buns con gambones crujientes
1óra
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1óra 15p
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1óra
Bao buns de secreto ibérico
2óra 30p
Maki sushi
1óra