Wersje kompatybilne
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 500 g de remolacha fresca con piel
-
500
g de judías verdes frescas en trozos
lub 500 g de espárragos verdes en trozos - 500 g de pulpa de calabaza en dados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2.24 g
- Węglowodany
- 3.74 g
- Tłuszcz
- 0.39 g
- Błonnik
- 2.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de patata y zanahoria
25 min
Puré de patata y calabaza
25 min
Puré de batata en cubitos
1h
Puré de calabacín en cubitos
50 min
Puré de zanahoria en cubitos
1h
Puré de puerro, calabacín y batata
25 min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25 min
Puré de verduras y pollo
35 min
Puré de calabaza en cubitos
50 min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 min
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30 min
Puré de guisantes en cubitos
55 min