Urządzenia i Akcesoria
山居栗子芝麻燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
昆布5 公分
-
熱水 (約90-95°C)300 克
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟、切條15 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
清酒20 克
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖漬栗子 切碎 (10克裝飾用)90 克
-
黑芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
1760 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan