Urządzenia i Akcesoria
藜麥味噌烤旗魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
水600 克
-
藜麥100 克
-
油15 克
-
薑15 克
-
味噌30 克
-
清酒1 茶匙
-
日式醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
旗魚排 切塊(約3公分)250 克
-
檸檬汁 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.5 g
Kalorie
534 kJ /
192.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan