藜麥味噌烤旗魚

藜麥味噌烤旗魚

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 600 克
  • 藜麥
    100 克
  • 15 克
  • 15 克
  • 味噌
    30 克
  • 清酒
    1 茶匙
  • 日式醬油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 七味粉
    ½ 茶匙
  • 旗魚排 切塊(約3公分)
    250 克
  • 檸檬汁 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.5 g
Kalorie 534 kJ / 192.5 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...