![Butter Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87B940AA-4A62-4C7B-B4DD-950889DB17AA/Derivates/8c6897c1-61fc-4b35-8244-58d9a7553e28.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g double cream, room temperature (see tip)
lub whipping cream, room temperature
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 433 kJ / 103.5 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 11.4 mg