Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (opcjonalnie)
- 30 g di salsa di senape (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3175 kJ / 762 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forty fresh
10min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Crème Brûlée con frutta tropicale
Brak ocen
Burro
40 Min
Bhaji alle cipolle
35 Min
Tom Yum Kung
30 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Bianco e nero con noci e miele
3 godz. 20 min
Formaggella alle erbe
4sa 20 dk
Gianduia
20 min
Mascarpone
24ωρ. 10 λεπτ.