
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia dolce alle nocciole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 porzioni
Składniki
Lievitino
-
di farina manitoba100 g
-
di lievito fresco15 g
-
di acqua50 g
Impasto
-
di nocciole sgusciate e spellate80 g
-
di zucchero60 g
-
di burro morbido a pezzi + q.b.220 g
-
di panna con il 30% di grassi100 g
-
uovo1
-
tuorli d'uovo3
-
di farina250 g
-
di sale1 pizzico
-
di Maraschino (liquore alle ciliegie)50 g
Terminare la preparazione
-
di zucchero a velo2 - 3 cucchiai
-
di miele70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria