Focaccia pere e gorgonzola

Focaccia pere e gorgonzola

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di burro morbido, a pezzi
    40 g
  • di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
    350 g
  • di acqua
    200 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito fresco
    20 g
    1 cucchiaino di lievito secco
  • di farina manitoba
    300 g
    300 g di farina per pizza
  • di farina di segale
    200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
    150 - 200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...