Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 隻 去骨雞腿排 (約500克)
- 1200 克 水 (煮麵用)
- 1 茶匙 鹽
- 5 克 油
- 250 克 義大利寬麵 (鳥巢麵) (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 15 克 椰子油
- 10 克 紅蔥頭
- 200 克 蘑菇 ,切塊
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 60 克 泰式綠咖哩醬
- 200 克 椰奶
- 30 克 綠蘆筍 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1926.1 kJ / 460.8 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 1 g