Urządzenia i Akcesoria
綠咖哩雞肉寬扁麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 (約500克)2 隻
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 茶匙
-
油5 克
-
義大利寬麵 (鳥巢麵) (建議烹煮時間為10-11分鐘)250 克
-
椰子油15 克
-
紅蔥頭10 克
-
蘑菇 切塊200 克
-
新鮮紅辣椒 切片15 克
-
泰式綠咖哩醬60 克
-
椰奶200 克
-
綠蘆筍 切段30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.3 g
Kalorie
1926.1 kJ /
460.8 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan