Urządzenia i Akcesoria
西西里白酒海鮮燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
橄欖油20 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)200 克
-
白酒150 克
-
花枝 清洗去除內臟,切圈200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
魚高湯300 克
-
鮮奶油150 克
-
墨魚汁1 ½ 大匙
-
帕瑪森起司20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
2609.5 kJ /
624.8 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan