海鮮鍋巴飯

海鮮鍋巴飯

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 白米飯
    400 克
  • 香油
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 5 克
  • 10 克
  • 韓國辣椒醬
    30 克
  • 米酒
    50 克
  • 花枝 切圈(約1公分)
    150 克
  • 草蝦仁 去腸泥
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 韓式泡菜
    40 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.8 g
Kalorie 797 kJ / 190.5 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...