Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera
15 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Biscotti al burro
50 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pane al latte
2h 20 min.
Minestrone
45 Min
Passato di verdure
50 Min
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min