
Urządzenia i Akcesoria
Pizza alla marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
3 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito fresco20 g
-
di farina manitoba400 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di sale1 cucchiaino
Farcitura
-
di aglio3 spicchi
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di polpa di pomodoro fresca o in scatola300 g
-
di basilico lavate ed asciugate2 - 3 foglie
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di origano secco (o fresco, a piacere)1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
660 kcal /
2761 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
106 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria