Urządzenia i Akcesoria
Spiced rice pudding (meghli)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
200 g short-grain riceEgyptian rice200 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground caraway2 tbsp
-
water or meghli water (see tip)1300 g
-
sugar400 g
-
desiccated coconut (opcjonalnie) to garnish1 tbsp
-
mixed nuts (opcjonalnie) to garnish
-
blanched almond (opcjonalnie) to garnish
-
unsalted pistachio nuts (opcjonalnie) chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1632 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
74.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min