Urządzenia i Akcesoria
Spiced rice pudding (meghli)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
200 g short-grain riceEgyptian rice200 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground caraway2 tbsp
-
water or meghli water (see tip)1300 g
-
sugar400 g
-
desiccated coconut (opcjonalnie) to garnish1 tbsp
-
mixed nuts (opcjonalnie) to garnish
-
blanched almond (opcjonalnie) to garnish
-
unsalted pistachio nuts (opcjonalnie) chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1632 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
74.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Mouhallabieh (milk pudding)
4hod. 30min.