Urządzenia i Akcesoria
Napolitaanse cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 stuks
Składniki
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
5.1 g
Kalorie
1188 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zoete verleiding
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Brak ocen
Rijstpudding
1 godz.
Appeltaart
1 godz.
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Soezendeeg
2 godz.
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Kruimeldeeg
5 min
Veenbes & rode biet koekjes
2 godz. 40 min
Cheesecake likeur
10 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min