Urządzenia i Akcesoria
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 pot
Składniki
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Roomboterglazuur
5 min
Suikerglazuur
Brak ocen
Pizzadeeg
1 godz.
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Soezendeeg
2 godz.
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Kruimeldeeg
5 min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Banketbakkersroom
15 min
Melkbrood
2 godz. 20 min