Urządzenia i Akcesoria
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 pot
Składniki
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Soefganiots
2 godz.
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Profiteroles
2 godz.
Roomboterglazuur
5 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Soezendeeg
2 godz.
Kruimeldeeg
5 min
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min
Banketbakkersroom
15 min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min