Urządzenia i Akcesoria
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 stuks
Składniki
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
1731 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Lang rijzende pizza
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Pizza Diavola
Brak ocen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min