Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 stuks
Składniki
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
155.9 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Verfrissende Melkdrank
5 min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Vegan baklava
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Lamsspiesjes
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min