Urządzenia i Akcesoria
Roomboterglazuur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
suiker120 g
-
boter, ongezouten zacht geworden, in stukken gesneden350 g
-
melk120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
100.5 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
12761.1 kJ /
3050 kcal
Tłuszcz
287.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
182.4 g
Węglowodany
126.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Snel vruchtenijs
10 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Soezendeeg
2 godz.
Kruimeldeeg
5 min
Dropijs
8 godz. 30 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Koffielikeur
40 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Groene biscuittaart
Brak ocen
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Banketbakkersroom
15 min