Urządzenia i Akcesoria
Lammragout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen6
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Lammragout, entsehnt, ohne Knochen in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren900 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Paprika½ EL
-
Essig2 EL
-
frischer Thymian1 Stängel
-
Oregano, frisch½ TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Weisswein50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14.84 g
Kalorie
1418 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
30.57 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Pudding
50 min
Pilaw-Reis
40 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Chili con carne
40 min
Penne mit Miesmuscheln
1 godz.
Kürbissuppe
35 min
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 godz.
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Spaghetti Bolognese
40 min