Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Scheiben800 g
-
Wasser1000 g
-
Weissmehl300 g
-
Ei (ca. 60 g)1
-
Salz nach Belieben1 ½ - 2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpfli
50 min
Pastateig
1 godz.
Polenta
30 min
Knöpfli
50 min
Polenta
1 godz.
Pita Brot
2 godz.
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Bündner-Spätzli
45 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Berner Rösti
40 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min