Urządzenia i Akcesoria
Salsa aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di olio di semi di girasole
-
20 g di succo di limone
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di spicchi di aglio pelati
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Café de Paris
30 min
Pollo in salsa cremosa alla senape
40 min
Salsa alla vaniglia
Brak ocen
Ice caffelatte zero
5 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Panna cotta con coulis di mango
4 godz. 15 min
Burro alle erbe
5 min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Sangria
10 min
Tortini al caramello
1 godz.
Vulcano al cioccolato
15 min