Urządzenia i Akcesoria
Raw kibbeh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
800 g
Składniki
-
onions cut into quarters150 g
-
salt1 tbsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh basil (opcjonalnie) leaves only2 sprigs
-
500 g beef, or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes2 - 3
-
fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)80 g
-
Arabian spice mix2 level tsp
-
fresh basil leaves to garnish2 - 3
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
14.4 g
Kalorie
647.5 kJ /
154.8 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dulce de Leche Ice Cream
12 godz.
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Garlic dip (toum)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Falafel
1 godz. 25 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Gazelle horns
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min