![Raw kibbeh Raw kibbeh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ba85b4e1-e647-4f6e-bd7c-e034551b1e59/Derivates/9d312ac6-cbf9-4c48-9711-ffa4001b9e8a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g onions, cut into quarters
- 1 tbsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- 3 - 5 sprigs fresh mint, leaves only (opcjonalnie)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only (opcjonalnie)
-
500
g lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)
lub 500 g beef, sinew free, cut into cubes (3 cm) - 2 - 3 ice cubes
- 80 g fine bulgur wheat, soaked and well strained (see tip)
- 2 level tsp Arabian spice mix
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 - 3 fresh basil leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 5180 kJ / 1238 kcal
- Białko
- 115.5 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 55.5 g
Alternatywne przepisy
Kashta cream
10 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10h 25 min
Garlic dip (toum)
15 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Fish tagine with tahini
1hod. 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min