Urządzenia i Akcesoria
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
Rum Raisins
-
raisins2 oz
-
water, to coverdark rum to cover
Caramel
-
sugar5 oz
-
water divided37 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Budín
-
sugar4 ½ oz
-
whole milk14 oz
-
day old bread torn into pieces (see Tip)4 ½ oz
-
vanilla extract1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
242.1 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1791.3 kJ /
428.1 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Lemon Pound Cake
2 godz.
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen
Red Velvet Waffle
20 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Quince Tart
1 godz. 10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min