Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Sweet Potato
-
water30 oz
-
sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)8 - 10 oz
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
garlic clove1
-
1 red chili pepper, stem and seeds removedhabanero chili stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces1 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced½ inch
-
lime juice3 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
seafood stock2 oz
-
2 oz fresh white fish, boneless, skinless (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)2 oz
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes1 oz
Ceviche
-
16 oz fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)16 oz
-
red onion thinly sliced3 ½ oz
-
sea salt to taste½ tsp
-
mini red peppers sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
ripe avocados sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
657.2 mg
Białko
28 g
Kalorie
1585.5 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chill Out
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Keine Bewertungen
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Shrimp Aguachile
15 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Basic Farro
35 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 Std. 15 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min