Marble sponge slice with peach crème
TM5 TM6

Marble sponge slice with peach crème

1.3 (3 oceny)

Składniki

Sponge cake

  • 4 eggs
  • 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
  • 1 tbsp vanilla sugar, homemade
  • 100 g plain flour
  • 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tbsp cocoa powder

Crème filling

  • 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
  • water, cold, for soaking gelatine
  • 200 g cream, 30-40% fat
  • 470 g peach halves, canned (weight after draining)
  • 200 g curd cheese (quark)
  • 40 g sugar
  • 1 tsp vanilla sugar, homemade

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1407 kJ / 336 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy