Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cake pops
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
20 pieces
Składniki
Chocolate cake
-
hazelnuts80 - 100 g
-
dates, pitted halved80 g
-
eggs2
-
oil30 g
-
vanilla aroma1 tsp
-
buttermilk200 g
-
flour100 g
-
cocoa powder30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake pops
-
freeze-dried raspberries15 g
-
blanched almonds50 g
-
crunchy peanut butter unsweetened50 g
-
400 g white chocolate, in pieces (see tip)dark chocolate in pieces (see tip)400 g
-
oil3 tbsp
-
shredded coconut (opcjonalnie) raw or toasted, for coating
-
coloured sprinkles (opcjonalnie) for decorating
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
123.3 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Cake Donuts
50 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 godz. 30 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Caterpillar Chocolate Roll
3 godz. 15 min
Chocolate chip cookies
50 min
Meringue Christmas Trees
3 godz. 40 min
Strawberry Lemonade Cupcakes
35 min
Waffles
25 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Chocolate Coated Banana Sticks
1 godz.
Cake Pops
2 godz.