Urządzenia i Akcesoria
Home-style sponge cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portion
Składniki
-
butter, unsalted or salted (from cows' milk) for greasing
-
baking soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
AU cornflour, with wheat80 g
-
wheat flour30 g
-
caster sugar130 g
-
egg (from chicken) room temperature, separated and yolks reserved4
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
water, hot2 tbsp
-
cream, 35 % fat400 g
-
strawberry hulled, sliced lengthways, plus extra for decorating500 g
-
icing sugar (may contain 3-5% anti-caking agent) for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1129.7 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread House
1h 10min
Buttercream Icing
10min
Chocolate Fudge Cake
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
1h
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
4h 15min
Rainbow Popsicles
10h
Chocolate cake pops
1h 55min
Tarte Tatin
1h
Chocolate chip muffins
1h
Chocolate Fudge Icing
5min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
Pears in orange syrup
45min