
Urządzenia i Akcesoria
Insalata russa di barbabietole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porzioni
Składniki
-
di cetriolini sott'aceto a pezzi (3-4 cm)150 g
-
di carote a pezzi (3-4 cm)150 g
-
di barbabietole rosse a pezzi (3-4 cm)350 g
-
di acqua500 g
-
di patate a pezzi piccoli (1 cm circa)250 g
-
di piselli surgelati100 g
-
di crauti in scatola (opcjonalnie)100 g
-
di cipollotti affettati finemente50 g
-
di aneto fresco2 - 3 rametti
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di aceto di vino bianco (opcjonalnie)20 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
139 kcal /
583 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy