Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (opcjonalnie)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 Std. 40 Min
Riso alle verdure con carne
50 min
Wonton soup
45 min
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Brak ocen
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
One-pot pasta alla greca
30 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min