Urządzenia i Akcesoria
Linzenbrood
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
15 sneetjes
Składniki
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Go vegan!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rode bietensap
10 min
Ontbijt gebak
40 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min