Urządzenia i Akcesoria
Linzenbrood
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
15 sneetjes
Składniki
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Go vegan!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Linzensoep met spinazie
50 min
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Rode bietensalade
10 min
Havertaart
Brak ocen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min