Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew (Gibelotte)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Caramel Sauce
Brak ocen
Beef and beer pie
1 godz. 40 min