Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew (Gibelotte)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 godz.
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Brown Rice Milk (Metric)
10 min
Garlic soup
40 min
Shiitake mushroom sauce
45 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Rabbit stew
1 godz.
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min