Urządzenia i Akcesoria
Brandy Chicken Liver Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
387.8 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
638.5 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Chicken liver pâté
2h 20min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Chicken Liver Pate
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Creamed Spinach
30min
Smoked salmon mousse
5min
Simple Mixing Bread
3h 20min