Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh ginger10 g
-
pumpkin flesh cut into pieces400 g
-
potatoes cut into pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pumpkin Soup
25 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Pumpkin soup
35 min
Cod with citrus butter
50 min
Stir-fried vegetables
10 min
Sea Vegetable Stew
55 min
Duck foie gras
24 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min
Apple cake
1 godz.