Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh ginger10 g
-
pumpkin flesh cut into pieces400 g
-
potatoes cut into pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy mushroom soup
20 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Pumpkin Soup
25 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Egg-free mayonnaise
10 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin soup
35 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Creamy pea soup
40 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Smooth cauliflower soup
50 min