Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh ginger10 g
-
pumpkin flesh cut into pieces400 g
-
potatoes cut into pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Honeycomb Toffee
Brak ocen
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Pumpkin Soup
25 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Pumpkin soup
35 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Basic bread dough
5 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Potato cakes
45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min