Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
beef mince800 g
-
water80 g
-
vinegar20 g
-
crushed tomatoes, canned300 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter cut into pieces80 g
-
flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
4161 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Curry Chicken
1 godz.
Rainbow Popsicles
10 godz.
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Quick puff pastry
2 godz.
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Fry bread
35 min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min