Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Purple Potato Mochi
55 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Penne pasta with tuna
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min