Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
1 godz. 25 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Rocket watercress juice
10 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Baked spinach and eggs
40 min