Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Steamed Whole Fish
45 min
Rustic bread
2 godz.
Arugula and Strawberry Smoothie
5 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Apple cake
1 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min