Urządzenia i Akcesoria
Steamed Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
trout fillets, with skin whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
429 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Eggs
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Cauliflower
25 min
Steamed Broccoli
25 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min