Urządzenia i Akcesoria
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut in quarters150 g
-
green peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
pork ribs, seasoned with paprika cut in 5 cm pieces (see tip)900 g
-
sweet paprika1 tsp
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried bay leaf1
-
salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cumin1 pinch
-
water500 - 600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
242989 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Tomato and bacon spaghetti
35 min
Lemon chicken
50 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Summer seafood soup
45 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min