Wersje kompatybilne
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, cut in quarters
- 100 g green peppers, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (4 cm)
- 70 g extra virgin olive oil
- 900 g pork ribs, seasoned with paprika, cut in 5 cm pieces (see tip)
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cumin
- 500 - 600 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 242989 kJ / 581 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spring onion pork ribs
1h
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Yam Rice
45min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Squid with Ginger and Soy
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35 min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Steamed Whole Fish
45min