Urządzenia i Akcesoria
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut in quarters150 g
-
green peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
pork ribs, seasoned with paprika cut in 5 cm pieces (see tip)900 g
-
sweet paprika1 tsp
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried bay leaf1
-
salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cumin1 pinch
-
water500 - 600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
242989 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Browned Pork Strips
15 min
Tomato rice
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Borscht
50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Goulash soup
2 godz. 35 min