Urządzenia i Akcesoria
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut in quarters150 g
-
green peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
pork ribs, seasoned with paprika cut in 5 cm pieces (see tip)900 g
-
sweet paprika1 tsp
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried bay leaf1
-
salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cumin1 pinch
-
water500 - 600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
242989 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Yasai Yaki
25min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with egg and almond sauce
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Spring onion pork ribs
1h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min