Wersje kompatybilne
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 4 feuilles de romarin fraîches, uniquement les aiguilles
- 150 g de grain de blé dur
- 150 g grain de blé
- 50 g de graines de pavot
- 250 g de lait
- 40 g de beurre, en morceaux
- ½ - 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- du beurre
- de la farine à pâtisserie pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Fougasse de mardi gras
2h
Flatbread turc
2j 10 menit
Rouleaux frais estivaux
30min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15min
Olives croustillantes
1hod. 30min
Biscuits au quinoa
1h
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Pain à la farine de millet
2h 35 min
Farine simple sans gluten
Keine Bewertungen
Pain aux tomates et basilic
1u. 45min
Mousse à la truite
5min
Pain aux graines de lin
1hod. 30min