Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin

Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 tranches

Składniki

  • 80 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 4 feuilles de romarin fraîches uniquement les aiguilles
  • 150 g de grain de blé dur
  • 150 g grain de blé
  • 50 g de graines de pavot
  • 250 g de lait
  • 40 g de beurre en morceaux
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 1 c. à café de cardamome en poudre
  • du beurre
  • de la farine à pâtisserie pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 75 kcal / 314 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...