Urządzenia i Akcesoria
Champignonsaus met room en witte wijn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 pot
Składniki
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1636 mg
Białko
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Değerlendirme yok
Gebakken aardappelpuree monsters
Değerlendirme yok
Bechamelsaus
15 dk
Groene pepersaus
20 dk
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 dk
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 dk
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Değerlendirme yok
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3sa 30 dk
Vegan cheddar mac & cheese
Değerlendirme yok
Soubisesaus
Değerlendirme yok
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1sa
Bloemkool met kaas
55 dk