Urządzenia i Akcesoria
Champignonsaus met room en witte wijn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 pot
Składniki
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1636 mg
Białko
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Bechamelsaus
15 min
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Groene pepersaus
20 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min