Urządzenia i Akcesoria
Gehaktballen in tomatensaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
2798 mg
Białko
144 g
Kalorie
8479 kJ /
2026 kcal
Tłuszcz
138 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
58 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Gekookte pasta
20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Appelmoes
20min
Aardappelpuree
45min