Urządzenia i Akcesoria
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Romige courgettensoep
35 min
Pastasalade met groenten
1 godz.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Roergebakken champignons
55 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Aardappelpuree
45 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Bloemkool met kaas
55 min