Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ananas e zenzero
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 vasetti
Składniki
-
25 g di zenzero fresco pelato e finemente affettato
-
750 g di ananas fresca tagliato a pezzi
-
25 g di succo di limone25 g di succo di lime
-
250 g di zucchero gelificante 3:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
2 g
Kalorie
3017 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Regali fatti in casa
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Condimento allo yogurt
5 min
Paté di olive
10 min
Nadan Mutta (Curry di uova)
50 min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Pizza alla romana
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Manzo al tamarindo con riso
8 godz. 10 min
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min