Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ananas e zenzero
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 vasetti
Składniki
-
25 g di zenzero fresco pelato e finemente affettato
-
750 g di ananas fresca tagliato a pezzi
-
25 g di succo di limone25 g di succo di lime
-
250 g di zucchero gelificante 3:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
2 g
Kalorie
3017 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Regali fatti in casa
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mix aromatico per raclette
10 min
Filetto di maiale al forno con riso
1 godz. 20 min
Gelatina di ribes
50 min
Marzapane
1 godz. 10 min
Sciroppo al ginger
1 godz.
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Knöpfli
50 min
Burro alle erbe
5 min
Pane all'aglio
15 min
Mini-amaretti
1 godz. 30 min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min