Gelatina di ananas e zenzero

Gelatina di ananas e zenzero

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 vasetti

Składniki

  • 25 g di zenzero fresco pelato e finemente affettato
  • 750 g di ananas fresca tagliato a pezzi
  • 25 g di succo di lime
    25 g di succo di limone
  • 250 g di zucchero gelificante 3:1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 2 g
Kalorie 3017 kJ / 714 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 171 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...