Gelatina di ananas e zenzero

Gelatina di ananas e zenzero

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 vasetti

Składniki

  • di zenzero fresco pelato e finemente affettato
    25 g
  • di ananas fresco tagliato a pezzi
    750 g
  • di succo di lime
    25 g
    25 g di succo di limone
  • di zucchero gelificante 3:1
    250 g

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 714 kcal / 3017 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 171 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...