Gelatina di ananas e zenzero
TM5 TM6

Gelatina di ananas e zenzero

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 25 g di zenzero fresco, pelato e finemente affettato
  • 750 g di ananas fresco, tagliato a pezzi
  • 25 g di succo di lime
    lub 25 g di succo di limone
  • 250 g di zucchero gelificante 3:1

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
3017 kJ / 714 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
171 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy