Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi, congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 342 kcal / 1432 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...