Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • fogli di gelatina (10 g)
    5
  • di acqua
    50 g
  • di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g
    300 g di frutti rossi, congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • di zucchero
    200 g
  • formaggio fresco spalmabile
    250 g
    250 g di ricotta
  • di panna, min. 30% di grassi fredda
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 342 kcal / 1432 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...