![Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cfef186-910d-4491-a14f-71054b4761a6/Derivates/9aca17f2-2c6a-4f01-b094-b7896ac5700c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di salsa di soia
- 20 g di miele
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di riso
- ½ cucchiaino di zenzero fresco, grattugiato
- ½ peperoncino piccante fresco
- 35 g di sake
- 2 sovracosce di pollo, con la pelle (circa 180 g l'una)
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino amido di mais (maizena)
- ½ - 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto a rondelle diagonali
- ½ peperoncino piccante fresco a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Pollo piccante allo zenzero
45 min
Coq au vin
2ч.
Chutney di cipolle caramellate
24sa
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Panini cotti a vapore
2ч. 10 мин.
Ravioli 'Shao mai'
Brak ocen
Integratore per le difese immunitarie
5min
Cottura del riso
25min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2ч. 10 мин.
Chips croccanti con guacamole
1 godz.
Sciroppo al tè freddo
25min