Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat, en morceaux
- 110 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 5 œufs
- 100 g de sucre, et 1 pincée pour les blancs d'œufs
- 20 g de farine fleur, et un peu pour le moule
- 20 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1471 kJ / 353 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 31.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 2 g