Urządzenia i Akcesoria
Brownies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
24 morceaux
Składniki
-
250 g de chocolat noir 70% en morceaux
-
220 g de beurre en morceaux, et plus pour graisser le moule
-
380 g de sucre
-
6 œufs
-
1 pincée de sel
-
150 g de farine blanche
-
150 g de cerneaux de noix (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
3 g
Kalorie
959 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks